RU
Политика конфиденциальности

В обмін на право користуватися послугами даного сайту Ви погоджуєтеся надати точну інформацію під час реєстрації та невідкладно оновлювати її в разі потреби, для забезпечення точності такої інформації.

Адванс Фінанс Альянс зобов'язується не розкривати будь-яку ідентифіковану інформацію третім особам, крім випадків, коли ми маємо всі підстави вважати, що ми повинні це зробити на вимогу компетентного органу влади. В іншому випадку, ця інформація буде використовуватися нами для цілей взаємодії з вами. Проте, ми можемо надавати нашим бізнес-партнерам і колегам узагальнені дані про наших користувачів.

 

Контактна інформація, яка вказується в реєстраційній формі, використовується нами для цілей взаємодії з нашими зареєстрованими користувачами, як в індивідуальному порядку, так і через розсилку колективних повідомлень. Ви маєте право відмовитися від отримання повідомлень, що розсилаються одночасно різним адресатам, але в той же час даєте згоду відповісти невідкладно на будь-які повідомлення, спрямовані конкретно Вам і стосуються використання Вами цього сайту.

Ограничение ответственности

Інформація, що міститься на цьому сайті, була отримана з надійних, на думку Адванс Фінанс Альянс, джерел. Однак Адванс Фінанс Альянс не несе відповідальність перед користувачами або будь-ким іншим за перерву, затримку, помилки або упущення, незалежно від причин їх появи, в потоці інформації на цьому сайті, а також за збиток будь-якого роду (прямий чи непрямий), нанесений згаданими перервою, затримкою, помилкою або недоглядом. Адванс Фінанс Альянс не несе відповідальність за будь-які збитки, завдані в результаті якого-небудь користування послугами сайту.

Согласие на обработку персональных данных Пользователя
  1. Користувач веб-сайту https://afa.ua (далі — Cайт) діє особисто, від свого імені, добровільно і самостійно. Користувач Сайту бере на себе всі ризики відповідальності і наслідків, пов'язані з можливою участю в пропозиціях, розміщених на Сайті.
  2. Користувач Сайту дає згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р No 2297-VI, та на умовах, зазначених нижче.
  3. Приймаючи пропозиції, розміщені на Сайті, і заповнюючи реєстраційні форми на Сайті, кожен Користувач Сайту свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з правилами, викладеними в цій Угоді, що зобов'язується їх дотримувати, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, а також з тим, що добровільне надання його персональних даних є згодою на їх обробку Адміністрацією Сайту на свій розсуд будь-якими способами з маркетинговою та / або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України (проведення маркетингового дослідження, для підготовки статистичної інформації тощо).
  4. Беручи участь в пропозиціях, розміщених на Сайті, і заповнюючи реєстраційні форми на Сайті, кожен Користувач Сайту підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, і цим підтверджує, що Адміністрація Сайту та інші треті особи звільнені від зобов'язання направляти Користувачеві Сайту письмове повідомлення про права, мета збору даних і осіб, яким передаються персональні дані Користувача Сайту.
  5. Погоджуючись з цією Угодою, Користувач Сайту дає свою згоду отримувати інформацію, пов'язану з поточними пропозиціями на Сайті. Адміністрація Сайту залишає за собою право направляти Користувачеві Сайту будь-яку інформацію по електронній пошті на електронну адресу, вказану Користувачем Сайту в реєстраційній формі, без попередньої домовленості з Користувачем Сайту.
  6. Користувач Сайту, як суб'єкт персональних даних, має право:
  7. на отримання відомостей про місцезнаходження Адміністрації Сайту як власника / розпорядника його персональних даних;
  8. вимагати від Адміністрації Сайту як власника / розпорядника його персональних даних уточнення своїх персональних даних;
  9. застосовувати передбачені законом засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  10. Обробка персональних даних може здійснюватися Адміністрацією Сайту самостійно або може бути передана іншим операторам з умовою збереження конфіденційності.
  11. Персональні дані Користувача Сайту зберігаються в базі до їх відкликання за письмовим проханням Користувача Сайту. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувач Сайту не допускається до подальшої участі в існуючих пропозиціях Сайту.
  12. Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за захист персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій третіх осіб. Так само Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Користувача з розміщення таких персональних даних.
Получайте уникальный контент, авторские материалы, приглашения на закрытые инвенты